Antena 3 CNN Economic Auto Dj Tiesto promovează noua Skoda Citigo printr-un videoclip techno

Dj Tiesto promovează noua Skoda Citigo printr-un videoclip techno

Dj Tiesto promovează noua Skoda Citigo printr-un videoclip techno
Sursa foto: Worldcarfans.com
20 Dec 2011   •   17:22

Pentru promovarea noului Citigo, un automobil de clasă mică - fratele geamăn al lui Volkswagen Up!, Skoda s-a gandit că publicul țintă sunt tinerii. Și a încheiat un parteneriat cu Dj-ul și producătorul Tiesto în urma căruia a rezultat clipul video "What Can We Do (A Deeper Love)":

 


Citigo este varianta cehă a Volkswagen Up!, și în același timp noul supermini al Skoda. Măsoară 3,56 metri lungime, 1,64 lățime și 1,48 metri înălțime. Este una dintre cele mai compacte mașini din clasa sa care poate adăposti patru persoane, scrie Worldcarfans.com. Citigo a primit 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP, iar în prima lună de la apariția pe piață peste 1.000 de persoane și-au comandat una.



”Citigo reprezintă intrarea ŠKODA într-un nou segment pentru companie, prin care vrea să aducă noi clienți. Pentru a ne atinge acest țel trebuie să găsim mai întâi noi modalități de comunicare. Prin urmare, parteneriatul cu Tiesto se potrivește perfect”, a declarat Jürgen Stackmann, de la departamentul Sales and Marketing ŠKODA.



×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close