Antena 3 CNN Economic Auto Dock+Go, rucsacul pe roți de la Rinspeed

Dock+Go, rucsacul pe roți de la Rinspeed

Dock+Go, rucsacul pe roți de la Rinspeed
Sursa foto: Foto: Worldcarfans.com
08 Dec 2011   •   14:05

Compania elvețiană Rinspeed a anunțat conceptul "Dock+Go", un fel de remorcă mai specială. ”Rucsacul pe roți”, așa cum este considerat, are ca principal scop extinderea autonomiei unui automobil electric obișnuit, dar joacă și rolul unui spațiu de depozitare. Rinspeed a ales pentru implementarea acestui concept, un Smart Fortwo electric.

În afara spațiului de depozitare evident extins, adevărata inovație se află în interiorul ”remorcii”, scrie Worldcarfans.com. Astfel, la interior se află un pachet care extinde semnificativ autonomia vehiculului, prin intermediul unui motor cu combustie internă. Mai mult, axul remorcii este folosit pentru încărcarea acumulatorului de la bord.



Rucsacul pe roți poate fi configurat în mai multe feluri. Printre acestea se numără o cutie încălzită pentru depozitarea de pizza, destinată serviciilor care le livrează, sau o cutie cu diverse compartimente pentru unelte, adresată meșterilor care utilizeaza mașina la locul de muncă. Smart-ul Rinspeed va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din 2012.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close