Antena 3 CNN Economic Auto Ediţia aniversară Mazda MX-5, disponibilă şi în România (FOTO)

Ediţia aniversară Mazda MX-5, disponibilă şi în România (FOTO)

Ediţia aniversară Mazda MX-5, disponibilă şi în România (FOTO)
29 Mar 2010   •   16:23

În cadrul Salonului Auto de la Geneva, Mazda a lansat o ediţie aniversară a modelului MX-5 - 20 de ani, cu ocazia celor două decenii de succes în domeniul roadstererelor, pe care le aniversează producătorul anul acesta. Ediţia aniversară Mazda MX-5 este disponibilă acum şi în România, prin comandă, la un preţ de 20.990 Euro (cu toate taxele incluse).

Modelul va avea o producţie limitată de 2.000 de unităţi şi va fi disponibil doar în Europa. Maşina este echipată cu o ediţie specială de plăcuţe aniversare pentru praguri, din oţel inoxidabil, cu numere paneuropene (de la 1 la 2.000)

Bazat pe versiunea anterioară, echipat cu motorul de 1.8 litri cu soft top, acest model are un pachet exterior special integrând o grilă, mânere şi faruri fascia cromate, alături de lumini de ceaţă cu aspect sidefat, jante de 17 inchi din aluminiu şi logo-ul aniversar de 20 de ani.



Poate fi comandat în trei culori - True Red, Crystal White Pearl şi special pentru această ediţie o nouă culoare - Aurora Blue - cu elemente decorative de interior asortate. Pentru a spori sportivitatea automobilului, a fost introdusă şi o bară de rigidizare pentru suspensia faţă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mazda
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close