Antena 3 CNN Economic Auto Fântână arteziană în Bucureşti, mulţumită unui utilaj de deszăpezire care a ?măturat? un hidrant - VIDEO

Fântână arteziană în Bucureşti, mulţumită unui utilaj de deszăpezire care a ?măturat? un hidrant - VIDEO

Fântână arteziană în Bucureşti, mulţumită unui utilaj de deszăpezire care a ?măturat? un hidrant - VIDEO
22 Dec 2009   •   20:26

Un utilaj de la deszăpezire a inaugurat în nordul Bucureştilor o fântână arteziană de toată frumuseţea. Cum? Simplu - a smuls un hidrant în timp ce curăţa de zor. Ar fi fost aproape distractiv dacă arteziana nu ar fi blocat circulaţia şi dacă reparaţiile nu ar fi durat câteva ore.

O zi frumoasă de iarnă în Bucureşti. Nu mai ninge. Dar plouă. Culmea, apa vine din pământ. Un utilaj de deszăpezire a dat de apă. ?Când a luat zăpada, a luat şi conducta, cu totul. Când a dat, a prins hidrantul şi l-a ridicat şi a fugit. Eu eram aici cu troleibuzul?, povesteşte un martor.

Aşa că troleibuzele n-au mai circulat, iar maşinile au fost nevoite să ocolească locul. Apa s-a tot strâns pe şosea şi nici vorbă să se oprească. Singură, nici nu avea cum. Iar spectacolul de apă a fost încununat de un curcubeu.

A urmat un joc de culori încântător. Nu toţi oamenii care au trecut prin zonă au apreciat însă. Mai ales că echipa de intervenţie a sosit destul de târziu, spun ei. Iar când a sosit...

?Uite-i. Caută prin zăpadă, nu ştiu de unde să oprească apa. Unul are hârtia în mână şi celălalt caută prin zăpadă. A vrut să închidă şi a scăpat cheia înuntru?, spune unul dintre cei care a asistat la grozăvie.

După aproape trei ore apa n-a mai curs. Acum, cu puţin ger, bucureştenii din zonă s-ar putea bucura, după arteziană, de patinoar.



Observator

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close