Antena 3 CNN Economic Auto General Motors vrea să vândă maşini pe eBay

General Motors vrea să vândă maşini pe eBay

General Motors vrea să vândă maşini pe eBay
Sursa foto: General Motors
10 Iul 2009   •   22:46

Oficialii grupului General Motors intenţionează să vândă maşini pe site-ul de licitaţii eBay. Aceştia au anunţat, vineri, că vor testa un parteneriat cu eBay, care va permite vânzarea de autovehicule pe internet în statul american California.

Potrivit Reuters, internauţii vor putea licita pentru autoturisme sau le vor achiziţiona la preţuri prestabilite. În cazul în care parteneriatul va avea succes în următoarele săptămâni, el va fi extins pe o perioadă mai lungă de timp.

Directorul general al GM, Fritz Henderson, a declarat: "Vom testa această idee cu dealerii noştri în următoarele săptămâni şi sperăm să o dezvoltăm în lunile următoare".

"Experimentele sunt experimente... Nu le pui în practică până când nu-ţi dai seama cum funcţionează. Suntem încântaţi de această cooperare, dar nu ne vom angaja la o extindere până nu vedem dacă are succes", a adăugat Henderson.
În urma anunţului, titlurile eBay au crescut cu 1,5% la bursa de la New York. Vineri, reprezentanţii General Motors au anunţat, oficial, ieşierea din faliment, prin restructurarea companiei. În prezent, statul american controlează 60,8% din noua companie, 11,7% a revenit executivului canadian, 17,5% sindicatului UAW al angajaţilor, iar 10% creditorilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: General Motors eBay
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close