Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident în Bucureşti, din cauza vitezei excesive. Doi oameni au murit (VIDEO)

Grav accident în Bucureşti, din cauza vitezei excesive. Doi oameni au murit (VIDEO)

Grav accident în Bucureşti, din cauza vitezei excesive. Doi oameni au murit (VIDEO)
Sursa foto: Accident rutier
13 Noi 2009   •   12:19

Doi oameni au murit joi noapte în Bucureşti, în urma unui tragic accident rutier produs din cauza vitezei excesive. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de unde a ricoşat în bordură. Două femei, care se aflau în maşină, au murit pe loc. Şoferul însă, a scăpat ca prin minune.

"Au venit din direcţia Magheru, sens Victoriei, avea viteză destul de mare. E o maşină cu care nu prea poţi să mergi cu 50-60 km/h. S-au izbit de stâlpul ăsta, s-a dezintegrat maşina învârtindu-se. Cele două victime care sunt pe carosabil, moarte din păcate. Au sărit pur şi simplu ca două mingi", povesteşte un martor.

Autoturismul s-a rupt în două în urma impactului violent, bucăţi din acesta împrăştiindu-se pe mai bine de 50 de metri. Comisarul Costel Popa, de la Brigada Poliţie Rutieră spune că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili exact circumstanţele în care s-a produs accidentul, iar şoferul riscă să fie condamnat pentru ucidere din culpă.



Antena 3

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close