Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident la Constanţa. Două persoane au murit după ce o maşină de lux a lovit un taxi (VIDEO)

Grav accident la Constanţa. Două persoane au murit după ce o maşină de lux a lovit un taxi (VIDEO)

Grav accident la Constanţa. Două persoane au murit după ce o maşină de lux a lovit un taxi (VIDEO)
01 Dec 2009   •   10:18

Doi morţi şi două persoane grav rănite, reprezintă bilanţul unui grav accident care a avut loc luni noapte în Constanţa. Taxiul în care se aflau pasagerii a fost lovit în plin de maşină de lux. În urma impactului, un alt autoturism a fost lovit şi alte maşini dintr-o parcare au fost avariate uşor. Şoferul vitezoman are doar nouăsprezece ani şi dacă va fi găsit vinovat, va sta ani buni după gratii.

Tinerii implicaţi în accident se întorceau dintr-un club. Au ales un taxi pentru a ajunge acasă, dar pentru doi dintre ei alegerea a fost fatală. Autoturismul în care se aflau a fost lovit în plin de o maşină puternică. Şoferul maşinii nu a mai avut timp să reacţioneze, iar autoturismul a ricoşat într-un taxi care se afla în staţie. În urma impactului, două persoane au murit, iar alte două au fost grav rănite.

Şoferul maşinii de lux va fi cercetat penal pentru omor din culpă. Dacă se va stabili că avea viteza cu mult peste cea legală, va sta ani grei după gratii. Are doar 19 ani şi permis de conducere de numai un an.



Antena 3

×
Subiecte în articol: permis de conducere
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close