Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti: Două femei au murit şi trei copii au fost răniţi (VIDEO)

Grav accident, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti: Două femei au murit şi trei copii au fost răniţi (VIDEO)

Grav accident, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti: Două femei au murit şi trei copii au fost răniţi (VIDEO)
Sursa foto: Accident
15 Iul 2009   •   19:11

Două femei au murit, iar alte patru persoane, dintre care trei copii, au fost grav rănite, într-un accident care a avut loc, marţi seară, pe Autostrada Bucureşti - Piteşti. Maşina în care se aflau a ajuns într-un canal de pe marginea drumului din cauza vitezei foarte mari, într-o curbă periculoasă.

Accidentul a avut loc la kilometrul 120 al autostrăzii, în zona localităţii argeşene Bascov. Din cauza vitezei, într-o curbă, maşina a zburat de pe şosea.

Femeia care a fost proiectată prin parbriz era o prietenă a Claudiei Budiană, procuroarea care se afla la volan. Pe bancheta din spate se aflau soacra, fiica procuroarei şi încă doi copii.

Femeia de la volan şi pasagera din dreapta au murit pe loc. Răniţii, o femeie şi trei copii, au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş şi, respectiv, la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

Copii sunt în stare gravă. Ei au suferit traumatisme şi leziuni la cap, mâini şi picioare.

Anchetatorii au stabilit că vina producerii accidentului apaţine şoferiţei.

Claudia Budiană a fost purtător de cuvânt la Curtea de Apel Craiova până în 2007. Ea a fost revocată din funcţie, după ce în locuinţa personală, cei de la crimă organizată au găsit droguri, pistoale şi aparatură de falsificat carduri, care ar fi aparţinut iubitului ei, un cunoscut interlop din Craiova.



Antena 3


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close