Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident pe E79 din cauza zăpezii. Un autoturism a lovit frontal un microbuz (VIDEO)

Grav accident pe E79 din cauza zăpezii. Un autoturism a lovit frontal un microbuz (VIDEO)

Grav accident pe E79 din cauza zăpezii. Un autoturism a lovit frontal un microbuz (VIDEO)
13 Dec 2009   •   15:45

Drumuri blocate de ninsoare şi accidente din cauza zăpezii de pe şosele. Unul dintre cele mai grave incidente a avut loc în judeţul Bihor, în apropiere de Deva.

Primii fulgi de zăpadă din această iarnă au provocat un accident grav pe drumul european 79, care leagă Oradea de Deva. În apropierea localităţii Ceica, şoferul unui autoturism a derapat pe zăpada depusă pe carosabil, a intrat pe contrasesns şi a lovit frontal un microbuz.

?Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo, drumul era înzăpezit, conducătorul autoturismul Audi a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a lovit un microbuz?, a declarat agentul şef Marian Oprea, Poliţia Rutieră Bihor. 10 persoane au ajuns la spital, patru dintre acestea cu fracturi la mâini şi picioare.



Şi în judeţul Constanţa, circulaţia pe mai multe drumuri naţionale s-a desfăşurat cu dificultate din cauza poleiului şi a viscolului.

Dacă echipajele de deszăpezire nu au ieşit să cureţe şoselele, mai mulţi poliţişti au stat în stradă pentru a-i îndruma pe şoferi.

Poliţiştii avertizează că odată cu venirea iernii, circulaţia poate fi îngreunată în multe regiuni din cauza poleiului. Şoferii sunt sfătuiţi să îşi echipeze autoturismele corespunzător sezonului de iarnă şi să respecte vizeta regulamentară.



Antena 3

×
Subiecte în articol: microbuz
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close