Antena 3 CNN Economic Auto Indicatoare în valoare de 1,2 milioane de euro, pentru străzile Capitalei

Indicatoare în valoare de 1,2 milioane de euro, pentru străzile Capitalei

Indicatoare în valoare de 1,2 milioane de euro, pentru străzile Capitalei
Sursa foto: indicatoare
18 Noi 2009   •   12:43

42 de indicatoare pentru fiecare stradă. Administraţia Străzilor din Capitală intenţionează să împânzească Bucureştiul cu indicatoare rutiere şi ansambluri refectorizante. Investiţia îi va costa pe bucureşteni 1,2 milioane de euro.

Administraţia Străzilor din Capitală intenţionează să cumpere, până la sfârşitul anului, indicatoare rutiere pentru cele aproximativ 500 de străzi şi artere principale pe care le are în administrare.

Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii, Instituţia subordonată Consiliului General al Municipiului Bucureşti vrea să achiziţioneze nu mai puţin de 21.000 de indicatoare rutiere şi ansambluri refectorizante. Adică 42 de indicatoare pentru fiecare stradă.

Pentru indicatoarele rutiere, Administraţia Străzilor cere ca durata de viaţă să fie de doi ani, scriu ziariştii de la Gândul. Conform caietului de sarcini, se vor cumpăra indicatoare cu contur fluorescent şi ansambluri reflectorizante, pentru semnalizarea insulelor separatoare sau direcţionale din intersecţii.

În plus, vor fi cumparate indicatoare carte să fie montate în preajma şcolilor şi a grădiniţelor. Pe acestea se va inscripţiona ?Atenţie copii sau Limitare viteză 30 km/h?.

Contractul, cu o valoare maximă de peste 4.600.000 de lei, fără TVA, urmează să se deruleze timp de doi ani. Administraţia Străzilor intenţionează să încheie acordul cadru cu un singur agent economic. Licitaţia deschisă va fi organizată pe 28 decembrie.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A fost pus în circulație trenul București-Istanbul. Cât costă biletul
x close