Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Accident provocat de un şofer băut în zona Piaţa Reşiţa, din Capitală

Infotrafic. Accident provocat de un şofer băut în zona Piaţa Reşiţa, din Capitală

Infotrafic. Accident provocat de un şofer băut în zona Piaţa Reşiţa, din Capitală
31 Oct 2009   •   12:18

Un şofer băut din Bucureşti a ajuns sâmbătă dimineaţă în spital alături de cei patru prieteni cu care era în maşină. A pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-o altă maşină care circula regulamentar. Bărbatul băut avea permis de mai puţin de un an.

Şoferul maşinii a intrat în curbă cu peste 80 de kilometri la oră, în zona Piaţa Reşiţa, din Capitală. A pierdut controlul maşinii, a intrat pe sensul opus şi a lovit un alt autotusim care circula regulamentar. Toţi cei patru pasageri şi şoferul s-au ales cu mai multe fracturi.

Şoferul vinovat se va alege cu dosar penal. Bărbatul avea permisul de mai puţin de un an. În zona accidentului circulaţia a fost blocată mai bine de o oră.

În altă ordine de idei, traficul rutier va fi restricţionat pe strada Barbu Văcărescu din Capitală, din data de 31 octombrie, ora 9,00, în vederea demarării lucrărilor de reabilitare ale podului care asigură trecerea peste Lacul Tei, informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei, citat de Agerpres.

Lucrările se vor desfăşura numai pe sensul de circulaţie dinspre şoseaua Pipera către şoseaua Ştefan cel Mare, urmând a fi finalizate pe data de 18 decembrie. Lucrarea va fi executată etapizat, cu asigurarea unei benzi de circulaţie, pe sensul menţionat, în zona punctului de lucru.

Partea carosabilă a podului, corespunzătoare sensului de mers dinspre şoseaua Ştefan cel Mare către şoseaua Pipera, va fi realizată la începutul anului viitor. Brigada de Poliţie Rutieră recomandă şoferilor să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere amplasate temporar în zonă.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close