Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Accidente rutiere grave, din cauza neatenţiei la volan

Infotrafic. Accidente rutiere grave, din cauza neatenţiei la volan

Infotrafic. Accidente rutiere grave, din cauza neatenţiei la volan
Sursa foto: Ambulanta
31 Ian 2010   •   10:34

Bilanţ tragic sâmbătă noapte pe şoselele din ţară. Un tânăr şi-a pierdut viaţa, după ce a intrat cu autoturismul pe contrasens şi s-a lovit cu o altă maşină. În urma impactului, alte trei persoane au fost grav rănite. Accident grav şi pe drumul naţional 85, unde un şofer a murit după ce maşina în care se afla a explodat în urma coliziunii cu un TIR.

Pe drumul national 6, în apropierea localităţii Bragadiru, un şofer a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens unde s-a izbit de un alt autoturism. Accidentul s-a produs după ce bărbatul s-a angajat într-o depăşire fără să se asigure. În urma impactului unul dintre pasageri a fost aruncat prin parbrizul maşinii.

Toate cele patru persoane aflate în autoturisme au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. La scurt timp şoferul vitezoman, un tânăr de 30 de ani, a decedat.

Accident mortal sâmbătă şi pe Drumul Naţional 85, în localitatea Secuieni. Un autoturism a explodat, după ce a ajuns sub remorca unui TIR. Echipele de intervenţie nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa şoferului autoturismului. Poliţiştii încearcă acum să stabilească împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.



Antena 3

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close