Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Aglomeraţie pe mai multe drumuri din ţară. Vedeţi rutele ocolitoare

Infotrafic. Aglomeraţie pe mai multe drumuri din ţară. Vedeţi rutele ocolitoare

Infotrafic. Aglomeraţie pe mai multe drumuri din ţară. Vedeţi rutele ocolitoare
Sursa foto: trafic
08 Iun 2009   •   08:38

După un weekend petrecut la mare sau în staţiunile montane, luni mulţi dintre turişti se întorc spre casă. Poliţia se aşteaptă ca începând din această după-amiază traficul să devină aglomerat atât pe cele două autostrăzi, cât şi pe mai multe drumuri naţionale.

Traficul se va intensifica pe majoritatea drumurilor naţionale, mai ales pe DN1, DN2, DN5 şi DN6 dar şi pe cele două autostrăzi.

Cele mai aflomerate drumuri, potrivit politiştilor, vor fi:

-DN6, pe sensul Alexandria - Bucureşti, pe raza judeţului Giurgiu, între localităţile Stâlpu şi Mihăileşti;

-DN1 la intrarea în Bucureşti, în zona staţiunilor montane de pe Vale Prahovei şi pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti pe care, deşi se circulă în ambele sensuri, există porţiuni cu denivelări din cauza lucrarilor;


-DN22C Murfatlar ? Cernavodă;

-autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, în zona kilometrului 36, pe sensul către Bucureşti, la podul peste râul Argeş, unde se lucreaza pe banda 2.


Iată şi câteva rute alternative pentru a scăpa de aglomeraţie:

-pentru DN1 Braşov - Ploieşti mergeţi pe DN1A Braşov - Cheia - Ploieşti şi mai departe catre Capitală

-pentru DN73A Râşnov - Predeal şi în continuare DN1 Predeal - Ploieşti către Bucureşti, folosiţi DN73 Râşnov - Bran - Valea Mare-Pravăţ, pe DN72A catre Târgovişte şi mai departe DN71 Târgovişte - Bâldana în continuare DN7 Bâldana - Bucureşti;

- pentru DN22C Murfatlar - Cernavodă ocoliţi pe DN2A Constanţa - Hârşova - Slobozia, DN21 Slobozia - Drajna cu ieşire pe autostrada A2 şi în continuare către Bucureşti.

Poliţia Rutieră a luat măsuri speciale, iar în strdă au fost scoase aproape toate echipajele. Pentru scăderea numărului de evenimente rutiere, în afară de radarele de la sol, vor fi prezente şi elicoptere care vor survola zonele cu risc ridicat de accident, iar şoferii surprinşi pe camere că încalcă regulile de circulaţie vor fi opriţi şi sancţionaţi.

Antena3

×
Subiecte în articol: Infotrafic Sosea drum national
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close