Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. DN 57, redeschis circulaţiei pe tronsonul Dubova ? Eşelniţa

Infotrafic. DN 57, redeschis circulaţiei pe tronsonul Dubova ? Eşelniţa

Infotrafic. DN 57, redeschis circulaţiei pe tronsonul Dubova ? Eşelniţa
Sursa foto: Dn 57
29 Mai 2009   •   09:50

Circulaţia pe DN 57, între Dubova şi Eşelniţa, în judeţul Mehedinţi, s-a redeschis vineri dimineaţă, iar pe DN 73D în dreptul localităţii Vultureşti din judeţul Argeş până în luna septembrie se va lucra la amenajarea părţii carosabile. Pentru că este început de weekend, este bine de ştiut că pentru a ajunge în staţiuniile de la munte puteţi opta şi pentru variante ocolitoare, deoarece circulaţia se va desfăşura mai greoi începand cu orele prânzului pe DN1.

Prin urmare evitati aglomeraţia mergând pe DN71 Bucureşti - Târgovişte - Fieni - Moroeni - Sinaia sau DN1A Bucureşti - Buftea - Ploieşti - Cheia - Sacele - Brasov.

Dacă veţi merge către litoral este bine ca duminică la întoarcere să alegeţi DN 3 Constanta - Basarabi - Cobadin - Adamclisi - Ostrov unde se trece Dunărea cu bacul şi în continuare Lehliu-Gara, de unde se poate intra pe Autostrada A2, fie DN 2A Constanţa - Hârşova - Slobozia - Urziceni şi mai departe către Bucureşti.

De vineri şi până duminică au loc ?Zilele oraşului Ploieşti". În această perioadă traficul rutier va fi închis în zona centrală şi pe bulevardul Independenţei. Având în vedere că la sfârsit de saptamână circulaţia rutieră creşte în intensitate, mai ales către şi dinspre staţiunile montane de pe Valea Prahovei, Serviciul Politiei Rutiere Prahova le recomandă şoferilor să folosească Centura de Vest a municipiului Ploieşti pe care, în acest moment, circulatia se desfasoară în ambele sensuri sau Centura de Est.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close