Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Doi răniţi, după ce maşina în care se aflau a fost proiectată într-un camion

Infotrafic. Doi răniţi, după ce maşina în care se aflau a fost proiectată într-un camion

Infotrafic. Doi răniţi, după ce maşina în care se aflau a fost proiectată într-un camion
02 Dec 2009   •   09:00

În judeţul Sălaj, trei oameni au fost la un pas de moarte după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un alt autoturism, condus de un şofer neatent, şi proiectată într-un camion. Doi dintre pasageri au fost grav răniţi.

Şoferul care a provocat accidentul tocmai ieşea cu maşina dintr-o curte şi se pregătea să intre pe drumul principal. Nu a văzut dacia care se apropia şi a intrat direct în ea. Maşina s-a oprit într-o basculantă plină cu pământ parcată în afara şoselei.

În autoturismul avariat se aflau trei persoane. Şoferul şi fiul acestuia au fost grav răniţi.

Cei doi răniţi au fost internaţi la spitalul din Zalău şi sunt acum în afara oricărui pericol. Poliţiştii l-au testat pe şoferul neatent cu aparatul etilotest, dar acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Din cauza accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată mai bine de o oră, timp în care maşinile au fost redirecţionate pe rute ocolitoare.

Pe drumurile din ţară au avut loc 30 de accidente de ieri şi până azi. 11 oameni şi-au găsit sfârşitul pe şoselele judeţelor Suceava, Covasna, Dolj, Gorj, Bihor, Mehedinţi, Prahova, Bacău şi Olt. Alte 25 de persoane au suferit leziuni grave care au necesitat intervenţia echipajelor de urgenţă.

Observator

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close