Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Două persoane rănite, după ce un autoturism a intrat pe contrasens

Infotrafic. Două persoane rănite, după ce un autoturism a intrat pe contrasens

Infotrafic. Două persoane rănite, după ce un autoturism a intrat pe contrasens
02 Noi 2009   •   10:02

Graba şi neatenţia au făcut victime şi în această noapte pe şoselele din ţară. În Reşiţa, un şofer şi soţia sa au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină care circula regulamentar. Vinovat este chiar şoferul rănit care a intrat într-o depăşire fără să se asigure.

Accidentul s-a produs duminică seară pe drumul care leagă Reşiţa de Anina, în apropierea comunei Caraşova. Pentru a ajunge mai repede la destinaţie, un şofer a călcat acceleraţia şi a lovit o altă maşină. Două persoane, soţ şi soţie, au ajuns la spital.

?Avem două persoane transportate la spital spitalul judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale. Din primele informaţii pe care le aflăm nu sunt probleme grave, nu li s-a pus viaţa în pericol?, a declarat agentul şef, Eugen Lupaşcu, poliţia Reşiţa.

În cealaltă maşină se aflau tot două persoane dar au scăpat teferi. Şoferul vinovat va rămâne pieton pentru trei luni.
Într-un alt accident, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Liviu Rusu, este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. Duminică noapte, aflat la volanul maşinii de serviciu, Liviu Rusu a lovit o tânără care traversa regulamentar strada pe o trecere de pietoni din Bistriţa.

Accidentul s-a produs pe o stradă din Bistriţa, într-o zonă semnalizată corespunzător pentru pietoni. Trei fete traversau strada în momentul în care una dintre ele a fost lovită. Preşedintele Consiliului Judeţean Liviu Rusu conducea maşina instituţiei, cu toate că se afla în afara programului. El spune că accidentul a avut loc pentru că zona era slab luminată.

Poliţiştii au reconstituit accidentul, la locul faptei. Liviu Rusu s-a ales cu dosar penal. Tânăra a fost consultată de medici, dar nu a fost rănită grav şi nu a rămas internată în spital.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Infotrafic cercetat penal
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close