Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Greva de la metrou îngreunează circulaţia din Capitală. Vezi zonele cu probleme

Infotrafic. Greva de la metrou îngreunează circulaţia din Capitală. Vezi zonele cu probleme

Infotrafic. Greva de la metrou îngreunează circulaţia din Capitală. Vezi zonele cu probleme
18 Noi 2009   •   09:21

Greva de la metrou a dat marţi peste cap circulaţia din Capitală. Mai multe intersecţii importante din Bucureşti au fost blocate, spre disperarea şoferilor aflaţi în trafic.

Aşadar, şi miercuri este bine să evitaţi Piaţa Universităţii, Piaţa Unirii, Piaţa Sudului, Calea Crângaşi, zona Piaţa Muncii, Gara de nord, Str. Valea Cascadelor, B-dul Iuliu Maniu, Bulevardul Timişoara, Bulevardul Uverturii, intersectia de la Răzoare, Calea 13 Septembrie, Rahovei şi Trafic Greu. De asemenea trebuie evitate şi Calea Floreasca, Şoseaua Mihai Bravu, B-dul Tineretului, Calea Văcăreşti, Şoseaua Olteniţei şi Piaţa Eroii Revoluţiei.

În altă ordine de idei, o serie de aciidente au avut loc în ţară. Un şofer sibian a intrat cu microbuzul pe care îl conducea într-un cap de pod. Bărbatul a murit pe loc, iar alţi doi pasageri au fost transportaţi în stare gravă la spitalul din Mediaş. Cele trei persoane se întorceau de la Agnita şi mergeau spre casă. În apropierea localiţăţii Nemşa şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului.

Ambulanţa a fost chemată abia după o jumătate de oră. Şoferul care i-a găsit nu avea semnal la telefon şi a reusit să sune la 112 abia după ce a ajuns în localitatea Nemşa. Şi nu a fost singurul accident.

Doi tineri din Cernavoda au scapat cu viaţă dintr-un cumplit accident. Din cauza vitezei prea mari maşina a scăpat de sub control şi s-a răsturnat. Şoferul plecase la drum după ce băuse, împreună cu prietenul său. ?Pe fondul alcoolului şi al neatenţiei în conducere au părăsit partea carosabilă şi s-au răsturnat?, a declarat subinspectorul Iulian Barsan.

Pompierii de la Descarcerare s-au chinuit peste 20 de minute să taie caroseria maşinii pentru a reuşi să îl scoată pe şofer dintre fiarele contorsionate. Atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapta miroseau puternic a alcool.

Ei au fost transportaţi la spital cu fracturi la picioare şi numeroase răni şi leziuni la nivelul toracelui şi capului. După ce se va înzdrăveni, tânărul aflat la volan va răspunde în faţa legii.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Infotrafic circulatie
Parteneri
Alertă majoră. România ar putea rămâne cu doar 8 milioane de locuitori
x close