Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Maşina ambasadei Rusiei, implicată într-un accident în Bucureşti

Infotrafic. Maşina ambasadei Rusiei, implicată într-un accident în Bucureşti

Infotrafic. Maşina ambasadei Rusiei, implicată într-un accident în Bucureşti
Sursa foto: infotrafic
24 Sep 2009   •   08:39

Maşina ambasadei Rusiei la Bucureşti a fost implicată miercuri noapte într-un accident pe şoseaua Kiseleff. Doi oameni au fost transportati la spital după ce automobilul s-a izbit de un stâlp. Într-o altă parte a Capitalei, două maşini au ajuns într-o groapă, iar un om a fost rănit.

Accidentul în care a fost implicată o dubiţă a ambasadei Rusiei, a avut loc pe şoseaua Kisseleff din Capitală. Şoferul a pierdut controlul maşinii şi a ajuns într-un stâlp. A fost nevoie de intervenţia echipelor de la descarcerare pentru a-i scoate pe cei doi oameni din maşină.

Cei doi ocupanţi ai dubiţei au ajuns la spital, dar nu sunt în stare gravă. Ambii sunt angajaţi ai ambasadei Rusiei la Bucureşti. La locul accidentului a sosit şi ambasadorul Alexander Churilin.

Un alt accident a avut loc în Bucureşti. De aceatsă dată la intersectia străzilor Mihai Eminescu cu Vasile Lascăr. Cele două autoturisme implicate au ajuns într-o groapă. Unul dintre şoferi a fost transportat la spital cu răni uşoare. Cel de-al doilea conducător auto, o femeie, s-a ales doar cu o sperietură zdravănă.

Poliţiştii trebuie să stabilească acum care dintre cei doi şoferi nu a respectat culoarea semaforului.

Antena 3

×
Subiecte în articol: ambasada rusiei
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close