Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. O şoferiţă a depăşit coloana pe linia continuă şi a lovit frontal un autoturism

Infotrafic. O şoferiţă a depăşit coloana pe linia continuă şi a lovit frontal un autoturism

Infotrafic. O şoferiţă a depăşit coloana pe linia continuă şi a lovit frontal un autoturism
28 Sep 2009   •   08:48

Nu a mai avut răbdare în coloană şi a băgat în spital cinci oameni. S-a întâmplat duminică seară, în apropiere de Reghin, unde o şoferiţă a încercat o depăşire a coloanei de maşini, pe sens opus, peste linia continuă. A ratat, însă, manevra şi a lovit în plin un autoturism care venea din sens opus. Cel mai grav au fost rănite persoanele din maşina care circula regulamentar. O familie întreagă.

Sunt medici şi pompieri care se chinuie să-l scoată dintre fiare pe şofer. Soţia sa a fost prima descarcerată. E rănită la cap şi torace, însă poate vorbi. Îşi aminteşte că mergeau liniştiţi într-o coloană de maşini când, în faţa lor, o pereche de faruri se apropiau ameninţător din sens opus.

Erau trei în maşină. Femeia, soţul şi socrul său. După impact, socrul, pasager pe bancheta din spate, a fost aruncat din maşină. Şoferiţa care a produs accidentul a fost şi ea rănită. La fel şi ceilalţi doi pasageri din maşina ei. De la locul accidentului ambulanţele au demarat una după alta.

Tânăra care a încercat depăşirea coloanei de maşini, pe sens opus, peste linia continuă, se pare că avea permis doar de câteva luni. Ea va fi cercetată acum penal pentru accidentul pe care l-a provocat.


Observator

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close