Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. O şoferiţă a murit după ce s-a răsturnat cu maşina

Infotrafic. O şoferiţă a murit după ce s-a răsturnat cu maşina

Infotrafic. O şoferiţă a murit după ce s-a răsturnat cu maşina
05 Oct 2009   •   08:34

Visau sa îsi traiasca viata împreună, însă moartea i-a despărţit prea devreme. O şoferiţă de 23 de ani s-a stins, la Piteşti, sub ochii logodnicului după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat de mai multe ori, iar tânara a fost proiectată prin geamul lateral. Iubitul ei, o rudă şi un copil au scăpat cu răni uşoare.

Tinerii se întorceau de la părinţii băiatului, iar în maşină se mai afla o rudă şi copilul acestuia. Fata avea carnet de puţină vreme, iar lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul. Se pare că s-a speriat de o maşină care intrase în depăşire şi a tras puternic de volan. Ceilalţi pasagerii au fost însă mai mult înspaimântati decât răniţi.

Alţi trei oameni au murit duminică după-amiază în judetul Constanţa după ce maşina în care se aflau s-a strivit de un copac. Autoturismul a fost atât de avariat încât echipa de descarcerare s-a chinuit mai bine de o oră să scoată trupurile neînsufleţite din mormanul de fiare. Accidentul s-a petrecut la ieşirea din localitatea Negru Vodă, iar de vină au fost viteza foarte mare şi vremea rea.

Observator

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close