Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Şapte morţi şi 68 de răniţi grav, într-un singur weekend, pe drumurile din România

Infotrafic. Şapte morţi şi 68 de răniţi grav, într-un singur weekend, pe drumurile din România

Infotrafic. Şapte morţi şi 68 de răniţi grav, într-un singur weekend, pe drumurile din România
Sursa foto: masina
18 Ian 2010   •   08:45

Vremea rea şi neatenţia şoferilor continuă să facă victime pe şoselele româneşti. Şfârşitul de săptămână care tocmai s-a încheiat nu a fost lipsit de accidente. Nu mai puţin de 68 de accidente grave soldate cu morţi şi răniţi s-au produs pe drumurile din România, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Şapte oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 68 au ajuns în stare gravă la spital, în urma accidentelor care s-au produs la sfârşitul acestei săptămâni.

Principalele cauze ale accidentelor au fost viteza excesivă ori neadaptată, conducerea imprudentă, dar şi condiţiile meteorologice.

Carosabilul continuă să fie umed şi alunecos pe mai multe drumuri din ţară. Este vorba despre A1, A2, A3, pe DN7C în judetul Argeş, DN67C în Gorj, în judetul Hunedoara pe DN7A, dar şi pe şoselele judeţelor Valcea, Sibiu, Cluj, Covasna, Botoşani şi Vrancea.

Cu atentie si viteza redusa trebuie să mergeţi şi pe drumurile din Giurgiu, Prahova, Teleorman, Constanţa, Dolj, Mehedinţi, Buzău, Brăila şi Dâmboviţa.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close