Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Trei tiruri, implicate într-un violent accident pe DN1

Infotrafic. Trei tiruri, implicate într-un violent accident pe DN1

Infotrafic. Trei tiruri, implicate într-un violent accident pe DN1
09 Iul 2009   •   09:20

Un violent impact a avut loc miercuri noapte între trei TIR-uri, la ieşirea din Sibiu, pe Drumul Naţional 1. Şoferul unuia dintre autotrenuri a încercat o depăşire periculoasă pe un carosabil umed şi a intrat în derapaj. Remorca sa a ajuns pe constrasens, unde a lovit alte două tiruri. Unul dintre şoferii acestora, un cetăţean ceh, a ajuns la spital cu răni serioase. Traficul pe DN1 a fost paralizat.

Timp de două ore, pompierii şi angajaţii de la Drumuri au lucrat la ridicarea mastodonţilor de pe Drumul Naţiona1, perioadă în care coloana de maşini depăşea 5 kilometri, pe sensul blocat circulaţiei.

Un alt accident a avut loc la Bistriţa-Năsăud. O discuţie aprinsă în maşină cu prietenii se putea termina tragic. Şoferul a fost prea preocupat, miercuri seară, să povestească cu amicii despre meciul de fotbal pe care îl jucaseră împreună şi nu a observat la timp o femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni. Bărbatul a lovit-o cu maşina.

Femeia accidentată şi fiica sa au plecat în grabă spre serviciu, în tura de noapte. Au mers doar câteva sute de metri, până la o trecere de pietoni. Maşina care se apropia nu a mai reuşit să oprească la timp, iar femeia a fost lovită la cap. Şoferul nu băuse. În funcţie de diagnosticul final, poliţiştii vor stabili şi sancţiunea pentru şofer. 3

Observator

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close