Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un jeep a acroşat un TIR şi a lovit alte două maşini. Patru persoane au fost rănite

Infotrafic. Un jeep a acroşat un TIR şi a lovit alte două maşini. Patru persoane au fost rănite

Infotrafic. Un jeep a acroşat un TIR şi a lovit alte două maşini. Patru persoane au fost rănite
21 Sep 2009   •   10:17

Patru tineri au ajuns la spital după ce un jeep a intrat pe constrasens, a acroşat un TIR şi a lovit alte două maşini. Accidentul a avut loc, duminică noapte, la intrarea în Sebeş, judeţul Alba. Din primele informaţii reiese că cel care a provocat accidentul consumase băuturi alcoolice.

Martorii spun ca toţi cei patru tineri din maşina de teren au consumat băuturi alcoolice. Răniţii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre ei a rămas la spitalul Sebeş, doi au fost transportaţi la Alba Iulia. Acolo, a ajuns şi şoferul uneia dintre maşinile lovite de jeep-ul scăpat de sub control. El e cel mai grav rănit. Una dintre victime, cetăţean bulgar, este într-o stare gravă, cu leziuni toracice şi abdominale, potrivit doctorului Ioan Boilă, de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Alba.

Bulgarul a fost dus direct în sala de operaţie. E încă în stare critică, spun medicii. Ceilalţi trei bărbaţi din maşina de teren sunt într-o stare mai bună, însă vor mai rămâne internaţi.

Antena 3

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close