Antena 3 Economic Auto Infotrafic. Un mort şi patru răniţi, după ce un şofer beat a pierdut controlul maşinii

Infotrafic. Un mort şi patru răniţi, după ce un şofer beat a pierdut controlul maşinii

16 Oct 2009   •   08:54
Infotrafic. Un mort şi patru răniţi, după ce un şofer beat a pierdut controlul maşinii
Sursa foto: ambulanta

Un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a ucis un om şi a băgat alţi patru în spital. El nu a observat câţiva muncitori care lucrau pe marginea drumului la asfaltare şi a intrat în plin în ei. Nu s-a oprit decât în utilajul care staţiona pe marginea drumului.

Oamenii nici nu au realizat ce s-a întâmplat cu ei. Îşi amintesc doar că lucrau liniştiţi pe marginea drumului la asfaltarea şoselei. La un moment dat însă, unul dintre ei a observat că o maşină a lovit indicatorul de lucrări. Nu a apucat decât să strige. Trei dintre colegii lui nu au mai avut timp să se ferească.

Un muncitor a fost aruncat într-o basculantă de pe marginea drumului. A murit pe loc. Şoferul, doi pasageri şi doi muncitori au fost transportati in stare grava la spital. Brbatul care a provocat accidentul va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

În ţară, ninsoarea contiună să ridice probleme. În Pasul Tihuţa traficul se desfăşoară cu dificultate, din cauza zăpezii. Nici în Maramureş lucrurile nu stau mai bine. La Cavnic, în unele zone, zăpada a ajuns la jumătate de metru, iar traficul se desfoşoară cu dificultate.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic accident rutier muncitori alcool

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close