Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un şofer a ajuns cu maşina în prăpastie şi a scăpat fără nici o zgârietură

Infotrafic. Un şofer a ajuns cu maşina în prăpastie şi a scăpat fără nici o zgârietură

Infotrafic. Un şofer a ajuns cu maşina în prăpastie şi a scăpat fără nici o zgârietură
Sursa foto: ambulanta
18 Feb 2010   •   08:54

Un bărbat a fost găsit mort pe Drumul European 85, în judeţul Bacău. Şoferul care a anunţat poliţia spune că acesta ar fi fost accidentat de altcineva. În judeţul Caraş-Severin, un şofer a scăpat fără nicio zgârietură după ce a ajuns cu maşina într-o prăpastie. Bărbatul a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă. Accidentul s-a produs pe drumul care leagă municipiul Reşiţa de Caransebeş.

O familie din Roman a dat peste un om, mort pe stradă, în timp ce mergeau spre casă, pe Drumul European 85. Medicii legişti vor stabili dacă bărbatul a murit în urma unui accident.

În judeţul Caraş-Severin, un bărbat a ajuns cu maşina în prăpastie după ce a pierdut controlul volanului. Din maşină a început să iasă fum, aşa că şoferul a chemat imediat pompierii.

Şoferul, care purta centura de siguranţă, nu s-a ales nici măcar cu o zgârietură. Pagubele maşinii se ridică însă la câteva mii de euro.

Miecuri seară, drumul naţional 1 a fost blocat mai bine de 3 ore în localitatea Unirea din judeţul Alba de un trailer care transporta o macara şi care a derapat din cauza poleiului de pe şosea şi a vitezei.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Infotrafic accident rutier prapastie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close