Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un tânăr de 19 ani a murit, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit frontal de o dubiţă (VIDEO)

Infotrafic. Un tânăr de 19 ani a murit, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit frontal de o dubiţă (VIDEO)

Infotrafic. Un tânăr de 19 ani a murit, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit frontal de o dubiţă (VIDEO)
09 Dec 2009   •   08:54

Accident grav, marţi seară, pe Drumul Naţional 2F, la ieşirea din municipiul Vaslui. Şoferul unui autoturism, un tânăr de 19 ani, a murit pe loc, iar altul de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital. Maşina în care se aflau cei doi s-a izbit frontal de o dubiţă, după ce şoferul a încercat să evite o căruţă care nu era semnalizată corespunzător.

Cei doi tineri se îndreptau spre casă, când, la un moment dat, în faţa lor a apărut o căruţă plină cu lemne. Băiatul de 19 ani, cel care se afla la volanul maşinii, a încercat să depăşească acea caruţă, însă din sens opus venea o dubiţă.


Din primele cercetări se pare că vinovat de producerea accidentului este căruţaşul, pentru că nu şi-a semnalizat corespunzător căruţa. Bărbatul susţine însă contrariul.


La faţa locului a sosit şi o echipă de criminalişti care a demarat o anchetă pentru a vedea cu exactitate cine este vinovat de producerea accidentului.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close