Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Viteza excesivă a cauzat mai multe accidente în Bucureşti. Un mort, 3 răniţi şi peste 5 maşini, avariate

Infotrafic. Viteza excesivă a cauzat mai multe accidente în Bucureşti. Un mort, 3 răniţi şi peste 5 maşini, avariate

Infotrafic. Viteza excesivă a cauzat mai multe accidente în Bucureşti. Un mort, 3 răniţi şi peste 5 maşini, avariate
Sursa foto: infotrafic
24 Aug 2009   •   08:12

Accident duminică noaptea, pe un bulevard din Capitală. Un şofer vitezoman şi-a pierdut viaţa, după ce a izbit din plin un refugiu de tramvai. În urma impactului, alte două persoane aflate în maşina, proiectată câţiva metri în aer, au ajuns la spital.

Martorii spun că cei doi şoferi se întreceau. Ambele maşini aveau viteză foarte mare. La un moment dat, una dintre ele a lovit în plin refugiul de tramvai. Din impact, maşina a fost azvârlită câţiva metri.

Celălat şofer s-a oprit pentru câteva secunde, după care s-a făcut nevăzut.

Cele trei victime aflate în maşină au fost transportate de urgenţă la Spitalul Floreasca. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru a-i salva viaţa şoferului vitezoman.

Tot în Bucureşti, un alt şofer a provocat un accident în urma căruia 5 maşini au fost avariate. Speriat, omul a fugit de la locul faptei. S-a întâmplat duminică seară, în zona podului Constanţa, din Capitală. La un moment dat, şoferul vitezoman a intrat pe contrasens şi a izbit violent o altă maşină. Conducătorul autoturismului lovit, a încercat să evite impactul şi a tras de volan. A intrat la rândul lui în alte 3 maşini.





Antena 3

×
Subiecte în articol: Infotrafic Capitală
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close