Antena 3 CNN Economic Auto Intră la SIAMB 2012! Vezi o galerie FOTO cu cele mai tari modele auto

Intră la SIAMB 2012! Vezi o galerie FOTO cu cele mai tari modele auto

Intră la SIAMB 2012! Vezi o galerie FOTO cu cele mai tari modele auto
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
06 Apr 2012   •   00:02
Salonul Internaţional Auto-Moto din Bucureşti, ce se doreşte a fi un barometru al tendinţelor din 2012, şi-a deschis pe 4 aprilie porţile pentru publicul larg. SIAMB 2012 are loc în faţa Casei Poporului  şi prezintă în premieră naţională modele precum Opel Ampera, Mercedes-Benz SL, Ford Ranger şi Isuzu D-Max.

Principala atracție a evenimentului este Mercedes A-Class. Prezentată în premieră mondială la Geneva, compacta de la Mercedes impresionează cu un design impunător, un motor puternic (211 CP), dar şi cu o “doză” de ecologie (are o emisie de noxe de 99g/km).




Legendara Chevrolet Camaro, monstrul cu 432 CP, este una dintre maşinile de la SIAMB 2012 în faţa cărora nu poţi să rămâi indiferent. La o aruncătură de băţ de Chevrolet Camaro, se află Spark, Aveo, Cruz, Captiva și Orlando.

Forza Rossa a venit la SIAMB 2012 cu exponate de la Lotus, printre care Evora, Exige S și Elise.




Un alt stand interesant este al celor de la Caterham.

În zona moto, vedeta incontestabilă este Ducati Streetfighter. Lansat în România pe 25 februarie, acesta are 132 CP și o greutate de 169 kg. Alături de Streetfighter, Ducati i-a mai adus pe Monster, Hypermotard, Multistrada, Superbike.




Printre mărcile auto care pot fi admirate zilele acestea la SIAMB 2012 se mai numără: Volvo, Ford , Citroën, Skoda , Seat, Kia, Hyundai, Isuzu.

În secţiunea moto, mai găsiţi următoarele mărci: Triumph, Bombardier, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, Arctic Cat și biciclete electrice PG.

Ce trebuie să mai ştiţi:


 - De la SIMB 2012 lipsesc mărci de tradiţie în România, precum Dacia, Renault sau Volkswagen.

- Preţul biletului de acces la SIAMB este de 15 lei.

- Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă – 10.00 – 20.00; Duminică – 10.00-18.00

- Traficul va fi complet închis în zilele de 7 și 8 aprilie în zona dintre Piața Constituției și Cheiul Dâmboviței, unde va avea loc Atomic Drift Cup, competiție ce reprezintă startul Campionatului European de Drift.



×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close