Jaguar XKR-S Cabrio, aproape de realitate. Imagini spion cu noua decapotabilă a britanicilor

de Antena3.ro    |    17 Aug 2011   •   08:05
Jaguar XKR-S Cabrio, aproape de realitate. Imagini spion cu noua decapotabilă a britanicilor Galerie foto (5) Foto: Autoexpress.co.uk

Nu e o mașină pe care și-o permite oricine, dar ce-i frumos îi place și lui Dumnezeu, sau cel puțin așa se spune. Este vorba despre noul Jaguar XKR-S care va fi disponibil și în versiunea Cabrio și care a fost fotografiat la teste de cei de la Autoexpres.co.uk.

Prototipul a fost surprins în aceste imagini pe circuitul de la Nurburgring din Germania. Zvonuri referitoare la decapotabilă au apărut încă de la prezentarea din martie, de la Geneva, a lui XKR-S Coupe, însă abia acum au putut fi confirmate.

Partea frontală este identică cu cea a versiunii Coupe, iar în spate se disting un eleron fix și patru evacuări.Jaguarul va dispune de același V8 supraalimentat de 5.0 litri, suspensie revizuită și diferențial activ. Accelerația de la 0 la 100 km/h ar trebui să aibă loc în mai puțin de 4,5 secunde, iar viteza maximă se va apropia de 300 km/h.Coupe-ul costă aproximativ 110.000 de euro, iar pretul decapotabilei se preconizeaza ca va fi cu 10.000 de euro mai mare. Jaguar XKR-S va intra în showroom-uri de la începutul anului viitor.

Parteneri
x close