Antena 3 CNN Economic Auto Kia anunţă noua generaţie Sportage, care va fi prezentată la Geneva în premieră mondială (FOTO)

Kia anunţă noua generaţie Sportage, care va fi prezentată la Geneva în premieră mondială (FOTO)

Kia anunţă noua generaţie Sportage, care va fi prezentată la Geneva în premieră mondială (FOTO)
03 Feb 2010   •   16:21

Kia a anunţat miercuri noua generaţie a SUV-ului Sportage, automobil care va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva, de luna viitoare.

Aspectul maşinii marchează un salt important în designul popularului SUV Kia, întruchipând noul look al modelelor Kia. Sportage are un aspect ?proaspăt?, îndraznet, atletic şi sportiv, îmbinând principalele caracteristici ale unui SUV ? poziţia de condus înaltă şi garda la sol mare.

Noul Sportage este mai lung, mai scund şi mai lat decât generatia anterioară, potrivit producătorului şi oferă mai mult spaţiu pentru pasageri şi bagaje, plus un ampatament mai mare.

Noul crossover Sportage va fi comercializat în reţeaua Kia din Europa începand cu sfârşitul acestui an, beneficiind de o gamă largă de motorizări atât pe benzină, cât şi diesel. Deocamdată acestea sunt amănuntele făcute publice despre noul Kia Sportage.



Premiera mondială a noului Sportage va avea loc pe 2 martie la Salonul Internaţional Auto de la Geneva, moment în care, probabil, vor apărea mai multe date despre SUV.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: SUV salonul auto de la geneva
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close