Antena 3 CNN Economic Auto Kia Cee'd facelift, prezentat oficial înaintea debutului de la Frankfurt (FOTO)

Kia Cee'd facelift, prezentat oficial înaintea debutului de la Frankfurt (FOTO)

Kia Cee'd facelift, prezentat oficial înaintea debutului de la Frankfurt (FOTO)
12 Aug 2009   •   13:18

Kia a anunţat oficial că noul Cee'd va debuta la Salonul Audo de la Frankfurt, din septembrie, şi că vânzările în Europa vor debuta la scurtă vreme după, informează Worldcarfans.com.

Kia Cee'd este considerat un adevărat succes al producătorului sud-coreean. Prin urmare facelift-ul automobilului a fost tratat cu maximă seriozitate, fiind realizat de o echipă condusă de şeful departamentului de design Kia, Peter Schreyer.



Din imagini se poate vedea că maşina are acum un aspect apropiat de modelele europene, împrumutând puţin din aspectul noului Ford Fiesta, la partea frontală şi la spate, dar şi geamurile laterale triunghiulare de la Peugeot. Se pot observa şi noi proiectoare de ceaţă. Automobilul este cu 25 de milimetri mai lung faţă de predecesorul său. Cu toate că modelul este considerat un facelift, va beneficia de schimbări şi la interior, care a fost regândit, plus un sistem audio mai performant.



Kia Cee'd beneficiază de îmbunătăţiri şi la partea tehnică. Printre acestea se numără noi suspensii, dar şi sistemul Start/ Stop (denumit ISG), care va contribui la reducerea consumului şi a emisiilor. Sub capotă va fi întâlnit un motor diesel revizuit de 1.6 litri. Propulsorul va fi ?legat? la o cutie manuală cu şase trepte de viteză.



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A fost pus în circulație trenul București-Istanbul. Cât costă biletul
x close