Antena 3 CNN Economic Auto Mazda CX-7 facelift diesel disponibil în România (FOTO)

Mazda CX-7 facelift diesel disponibil în România (FOTO)

Mazda CX-7 facelift diesel disponibil în România (FOTO)
15 Oct 2009   •   16:49

Mazda a lansat facelift-ul SUV-ului CX-7, model care se numără printre succesele mărcii, din acest model fiind vândute aproximativ 190.000 de unităţi la nivel global. Varianta facelift redefineşte caracteristicile modelului, în termeni de design, performanţe, confort şi ţinută de drum. Noua motorizare diesel MZR-CD 2.2 litri se adaugă propulsorului pe benzină, ambele respectând normele Euro 5.

La exterior, în partea din faţă a fost integrată o grilă în 5 puncte, iar spoilerul frontal adăposteşte noi faruri de ceaţă. Atât grila, cât şi pragurile laterale ale versiunii facelift înglobează accesorii cromate. În partea din spate, spoilere au suferit modificări atât sub portbagaj, cât şi deasupra lunetei. Exteriorul este completat cu noi jante de aliaj de 18? sau 19? (în funcţie de versiunea de echipare) cu aspect trimdimensional. De asemenea, lista de culori disponibilă a fost actualizată cu trei noi nuanţe ? Aluminium Metallic, Stormy Blue Mica şi Sparkling Black Mica.



La interior Mazda CX-7 facelift dispune de scaune faţă ajustabile electric, un nou volan, care include mai multe comenzi, bordul a fost acoperit cu noi materiale, iar fantele de ventilaţie au fost încadrate de inele cromate. Tahimetrul şi turometrul au fost, de asemenea, dotate cu indicatoare şi cadrane noi. În funcţie de versiunea de echipare, CX-7 facelift poate fi dotat cu sistem de navigare, acesta comunicând cu pasagerii prin noul Multi-Information Display (MID), alături de care, în dotările standard se regăsesc şi radio CD compatibil MP3, închidere centralizată cu telecomandă, geamuri electrice şi aer condiţionat automat. Printre celelate opţionale se numără cruise control-ul, sistemul antifurt, senzorii de lumină şi ploaie, scaunele faţă încălzite, farurile adaptive bi-Xenon, tapiţeria din piele şi sistemul audio Hi-Fi Bose cu 8 difuzoare şi subwoofer.

Mazda CX-7 facelift dispune de două motorizări, una nouă diesel şi cea deja cunoscută, pe benzină. Propulsor turbo MZR-CD 2.2 litri diesel produce 173 CP şi un cuplu de 400 Nm, permite accelerarea de la 0 la 100 de km/h în 11,3 secunde iar viteza maximă este de 200km/h. CX-7 facelift diesel are un consum mixt de 7,5 l/100 km.



Motorizarea pe benzină de 2,3 DISI turbo dezvoltă 260 CP şi un cuplu maxim de 380 Nm. Mazda CX-7 facelift pe benzină poate atinge o viteză maximă de 211 km/h şi accelerează până la 100 km în 8,2 secunde. Ambele propulsoare respectă normele Euro 5. Preţul de pornire cu toate taxele pentru Mazda CX-7 facelift, echipat cu motorul diesel este de 28.290 Euro.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close