Antena 3 CNN Economic Auto Mercedes SLK55 AMG, anuntat oficial

Mercedes SLK55 AMG, anuntat oficial

Mercedes SLK55 AMG, anuntat oficial
Sursa foto: Foto: Worldcarfans.com
22 Aug 2011   •   13:08

Mercedes a prezentat oficial modelul SLK55 AMG 2012, înaintea debutului său de la  Salonul Auto Frankfurt. Masina are un aspect agresiv, și se distinge printr-o nouă parte frontală, spoilere laterale aerodinamice și lumini LED permanente. În partea din spate se găsește un difuzor de aer, un spoiler montat pe portbagaj și un sistem de evacuare cu patru țevi.

La interior schimbările sunt minore, însă cabina dispune de scaune sport AMG, instrumente de bord revizuite și detalii din aluminiu.



Puterea provine de la un nou propulsor V8 de 5.5 litri, aspirat natural, care dezvoltă 310 kW / 416 cp și un cuplu de 540 Nm. Motorul este cuplat la o transmisie AMG  SpeedShift Plus 7G-TRONIC. Mașina accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde iar viteza maximă este limitată la 250 km/h.



Mulțumită sistemului Start/Stop împreună cu cel denumit AMG Cylinder Management SLK-ul are un consum mediu de 8,5 litri la 100 de kilometri. Nu există informații referitoare la prețul noului Mercedes SLK55 AMG, scrie Worldcarfans.com, dar se știe că el va putea fi cumpărat de la începutul anului viitor.

×
Subiecte în articol: Mercedes
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close