Antena 3 CNN Economic Auto Mitsubishi prezintă Mirage, înlocuitorul Colt-ului, și conceptul PX-MiEV II. Ambele vor sosi la Tokyo

Mitsubishi prezintă Mirage, înlocuitorul Colt-ului, și conceptul PX-MiEV II. Ambele vor sosi la Tokyo

Mitsubishi prezintă Mirage, înlocuitorul Colt-ului, și conceptul PX-MiEV II. Ambele vor sosi la Tokyo
Sursa foto: Foto: Worldcarfans.com
10 Noi 2011   •   13:46

Mitsubishi a prezentat câteva dintre premierele mondiale care vor debuta la Salonul Auto de la Tokyo. Printre acestea se numără înlocuitorul lui Colt, denumit Mirage și  conceptul hibrid plug-in PX-MiEV II.

Noul Mirage nu mai aduce cu aproape nimic din trăsăturile Colt-ului. El a fost prezentat până acum sub forma conceptului Mitsubishi Global Small Concept, iar Mirage-ul din imagini este versiunea gata de producția în serie a acestuia.

Mirage este un automobil de mici dimensiuni, cu cinci uși, destinat piețelor emergente, potrivit Worldcarfans.com. Este echipat cu un propulsor MIVEC de 1.0 litri si 3 cilindri, cu sistem Auto Stop & Go și transmisie CVT. Consumul anunțat pentru micuțului Mirage este de doar 3,33 litri la 100 km. Mașina va fi prezentată, probabil, anul viitor și la Geneva, și este posibil să fie oferit și pe piața europeană, dar nu se știe cu ce denumire – Colt sau Mirage.



Mitsubishi Concept PX-MiEV II este urmașul conceptului PX-MiEV, prezentat în urmă cu doi ani la Tokyo. Noul model arată aproape neschimbat la o primă privire, dar la o analizaă mai atentă, se observă că actualul concept are noi bare, faruri, stopuri și roți, mai apropiate de versiunea de serie, care ar putea fi produsă în curând.



Propulsia este asigurată de un MIVEC de 2.0 litri și cu 4 cilindri, ce produce 70 kW / 93 CP. Acesta funcționează împreună cu alte doouă motoare electrice de 60 kW, care sunt așezate în față și în partea din spate. Autonomia exclusiv electrică este de 50 de kilometri, cea totală, de 800 kilometri, iar consumul poate ajunge la cifra de 1,66 litri / 100 km.

×
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close