Antena 3 CNN Economic Auto Mitsubishi RVR - primele fotografii oficiale ale SUV-ului compact

Mitsubishi RVR - primele fotografii oficiale ale SUV-ului compact

Mitsubishi RVR - primele fotografii oficiale ale SUV-ului compact
04 Dec 2009   •   08:43

Mitsubishi a anunţat în octombrie că va produce un nou SUV compact, bazat pe Concept-cX, model prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din 2007. Acum,producătorul japonez a prezentat primele fotografii ale Mitsubishi RVR, potrivit www.worldcarfans.com. SUV-ul compact este programat să apară pe piaţa din Japonia la începutul anului viitor, mai precis în februarie, iar în restul lumii la scurtă vreme după.

RVR compact crossover va utiliza un nou motor MIVEC de 1.8 litri, pe benzină, reglat pentru a fi mai economic în privinţa consumului de combustibil. Nu au fost făcute publice cifrele privind puterea dezvoltată de propulsor. Deşi conceptul care stă la baza modelului era 4x4, nu se ştie încă ce fel de tracţiune va avea produsul de serie.



Situtat ca dimensiuni sub Outlander, vehiculul măsoară aproximativ 4,3 metri în lungime.. Asta înnseamnă că este cu 200mm mai lung decât conceptul c-X, însă considerabil mai scurt ca Honda CR-V, Toyota Rav4, şi BMW X1. Modelul din fotografii are partea frontală mai pătrăţoasă faţă de concept, iar spatele pare un pic mai îngust. Forma trapezoidală a grilei frontale, specifică Mitsubishi, a fost păstrată. Maşina va avea lumini permanente de zi LED.



Mitsubishi RVR ar putea debuta la Salonul Auto de la Geneva, care ar coincide cu introducerea conceptului c-X. Maşina va fi comercializată în Europa, Asia şi America de Nord.

Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close