Antena 3 CNN Economic Auto Noul Fiat Panda, prezentat oficial

Noul Fiat Panda, prezentat oficial

Noul Fiat Panda, prezentat oficial
Sursa foto: Foto: Worldcarfans.com
31 Aug 2011   •   13:06

Fiat a făcut publice primele detalii oficiale ale noii generații Panda, înaintea debutului său care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.

Modelul este descris ca unul complet maturizat, cu o parte frontală îndrăzneață, o capotă rotunjită și o priză de aer proeminentă. Dimensiunile noului Panda sunt 3650mm lungime, 1640mm lățime și 1550mm înălțime.

Interiorul a fost și el îmbunătățit cu materiale de o calitate superioară și un design mai drăguț. Printre opționalele demne de menționat se numără acoperișul panoramic "Skydome" și sistemul Blue&Me-TomTom LIVE.



La capitolul motorizări sunt oferite o întreagă varietate de propulsoare, printre care se numără două TwinAir pe benzină, de 0.9 litri, cu puteri diferite 48 kW / 64 cp, respectiv un turbo ce dezvoltă 62 kW / 84 cp. Apoi, mai sunt disponibile următoarele motoare: 1.2 litri Fire, pe benzină, cu puterea de 51 kW / 68 cp, 1.3 litri Multijet II diesel (55 kW / 74 cp),  0.9 litri TwinAir Turbo Natural Power (59 kW / 79 cp) – pe benzină sau metan și 1.2 litri EasyPower (51 kW / 68 cp), care poate fi alimentat cu benzină sau LPG.



Noul Fiat Panda va intra în producția de serie spre sfârșitul acestui an, scrie Worldcarfans.com. Nu au fost făcute publice,  deocamdată, informații despre prețul de comercializare.

×
Subiecte în articol: Fiat
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close