Antena 3 CNN Economic Auto Noul model Ford B-Max se pregăteşte de lansare în România

Noul model Ford B-Max se pregăteşte de lansare în România

Noul model Ford B-Max se pregăteşte de lansare în România
Sursa foto: Foto: topgear.ro
de S.T.    |    22 Mar 2012   •   09:57
Ford Motor Company va lansa joi în România noul model B-MAX, fabricat la Craiova. Noul Ford, lansat la începutul acestei luni la salonul de la Geneva, va putea fi comandat de clienţii din România începând cu 23 martie, iar livrările urmează să fie făcute la sfârşitul lunii iulie - începutul lunii august, scrie Agerpres.

Noul Ford este unul dintre cele mai avansate modele, din punct de vedere tehnologic, din Europa. Acesta prezintă un sistem original cu uşi faţă clasice şi uşi spate glisante, ce integrează pilonii centrali şi oferă cel mai bun acces din clasa lui. 



Motoarele pe benzină şi Diesel de înaltă performanţă câştigă la economia de combustibil şi emisiile de CO2.

B-MAX are puţin peste 4 metri lungime, doar cu 11 cm mai lung decât Fiesta cu cinci uşi, şi este cu 32 cm mai scurt decât Ford C-MAX.



Reprezentanţii companiei Ford afirmă că modelul B-MAX va avea un mare succes în Europa, inclusiv în România. Aceştia nu au făcut încă public preţul noii maşini, dar spun că nu va fi unul mic, "pentru că B-MAX va ridica ştacheta vehiculelor de talie mică din Europa".

Ford Motor Company a venit în România, la Craiova, în 2007, după ce a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni al Automobile Craiova. În luna martie a anului 2008, Ford a preluat uzina Automobile Craiova.

La 74 de ani de la primul Ford realizat în România, în septembrie 2009 a ieşit de pe linia de fabricaţie din Craiova primul Ford Transit Connect.

×
Subiecte în articol: Ford lansare Craiova geneva
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close