Antena 3 CNN Economic Auto Noul supermini Audi A1 Quattro, prezentat oficial. Va fi vândut în serie limitată la 333 unități

Noul supermini Audi A1 Quattro, prezentat oficial. Va fi vândut în serie limitată la 333 unități

Noul supermini Audi A1 Quattro, prezentat oficial. Va fi vândut în serie limitată la 333 unități
Sursa foto: Foto: Worldcarfans.com
21 Dec 2011   •   17:40

Audi a prezentat oficial noul A1 Quattro. Supermașinuța va fi disponibilă doar în culoarea metalică Alb Glacier (Glacier White metallic), și se distinge prin partea frontală agresivă, accente glossy negre în partea din spate și jante unice din aliaj.



De asemenea a fost montat și un sistem de evacuare dublă, stopuri LED și un spoiler proeminent în partea din spate, scrie Worldcarfans.com.

Cabina luxoasă are piele Silk Napa, scaune sport din piele, diverse accente negre-glossy și pedale din oțel inoxidabil. Pritre celelalte amănunte interesante se numără volanul plat în partea de jos, schimbător de viteze din aluminiu și un instrumentar de bord refăcut.



La interior există și un sistem de iluminare ambientală cu LED-uri, sistem MMI navigation și un sistem audio Bose.

Puterea mașinii vine de la un motor turbo de 2.0 litri și cu patru cillindri, ce dezvoltă 188 kW / 252 CP și un cuplu maxim de 350 Nm. Este conectat la o transmisie manuală cu șapte rapoarte care trimite puterea către toate cele patru roți. Astfel, micuțul dar nervosul Audi A1 Quattro poate accelera de la zero la 100 km/h în 5,7 secunde, viteza maximă fiind de 245 km/h.



A1 Quattro va fi lansat în a doua jumătate a lui 2012, iar producția sa va fi limitată la 333 unități.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close