Antena 3 CNN Economic Auto O femeie a murit, iar alta a fost rănită grav, după ce o maşină le-a lovit pe o trecere de pietoni

O femeie a murit, iar alta a fost rănită grav, după ce o maşină le-a lovit pe o trecere de pietoni

O femeie a murit, iar alta a fost rănită grav, după ce o maşină le-a lovit pe o trecere de pietoni
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    23 Apr 2012   •   21:52

O femeie în vârstă de 55 de ani şi-a pierdut viaţă, luni seară, iar alta de 57 de ani a fost grav rănită după ce o maşină le-a lovit pe o trecere de pietoni de lângă Popasul Sineşti, din judeţul Ialomiţa, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, accidentul a avut loc după ce două autoturisme care circulau dinspre Bucureşti spre Urziceni au acordat prioritate de trecere celor două femei din Capitală care traversau Drumul Naţional 2, însă o altă maşină care circula dinspre Urziceni spre Capitală le-a lovit în plin, una dintre victime decedând pe loc, iar cealaltă fiind rănită grav.

Primele date ale anchetatorilor arată că autoturismul care a provocat accidentul aparţine unui tânăr din municipiul Brăila, în vârstă de 25 de ani.

Traficul rutier de pe DN 2 în zona popasului Sineşti a fost blocat timp de câteva minute pentru a permite aterizarea în zonă a aparatului de zbor, în prezent circulaţia în zonă desfăşurându-se normal.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close