Antena 3 CNN Economic Auto Oficial: Noul Mercedes-Benz B-Class

Oficial: Noul Mercedes-Benz B-Class

Oficial: Noul Mercedes-Benz B-Class
Sursa foto: Foto: Worldcarfans.com
26 Aug 2011   •   10:17

Mercedes-Benz a prezentat oficial noul B-Class pe care îl numește un tourer sport compact, trăsăturile sportive ale automobilului fiind evidențiate de design-ul său. Mașina va fi expusă pentru prima oară la Salonul Auto de la Frankfurt, de luna viitoare, relatează Worldcarfans.com.



Printre noutățile tehnice ale mașinii se numără farurile adaptive (Adaptive Headlamp Assist), avertizare pentru unghiul mort și de depășire a benzii de circulație (Blind Spot Assist / Lane Keeping Assist), Attention Assist, limitator de viteză (Speed Limit Assist), asistență activă la parcare (Active Parking Assist), Linguatronic, DISTRONIC PLUS, asistență la prevenirea coliziunilor (PRE-SAFE and COLLISION PREVENTION ASSIST).



Sistemul start/stop este oferit din standard, iar motoarele disponibile pornesc de la un propulsor pe benzină de 1.6 litri, ce produce 90 kW / 121 cp și un cuplu de 200 Nm. Următorul motor tot de 1,6 litri dezvoltă 115 kW / 154 cp și 250 Nm. La capitolul diesel Mercedes oferă un propulsor de 1.8 litri cu puteri diferite, de 80 kW / 107 cp și un cuplu de 250 Nm, respectiv 100 kW / 134 cp și 300 Nm.



Propulsoarele pot fi cuplate la o transmisie manuală cu șase trepte sau una automată cu dublu ambreiaj și șapte viteze, 7G-DCT.

×
Subiecte în articol: Mercedes-Benz Mercedes
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close