Antena 3 CNN Economic Auto Pieton spulberat pe o trecere de pe Bulevardul Magheru din Capitală (Imagini Şocante)

Pieton spulberat pe o trecere de pe Bulevardul Magheru din Capitală (Imagini Şocante)

Pieton spulberat pe o trecere de pe Bulevardul Magheru din Capitală (Imagini Şocante)
21 Iul 2009   •   19:41

Un pieton neatent a fost spulberat luni-noapte pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Magheru şi a scăpat cu viaţă, ca prin minune. Pietonul a trecut nestingherit pe roşu şi nici nu s-a asigurat. A fost aruncat prin aer, zeci de metri. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt şocante.

Ora 1 şi 15 minute, Bulevardul Magheru. Semaforul arată roşu pentru pietoni. Pe imagini se vede cum un om se opreşte la zebră şi aşteaptă culoarea verde pentru a trece dincolo. O decizie inspirată. Altul nu mai are răbdare. Trece strada, fără să se asigure. O bandă, două, trei. Iar la a patra nu mai are timp să gândească. Este lovit în plin de o maşină care venea dinspre Universitate. Tânărul e aruncat prin aer mai mulţi metri. Capota maşinii sare din încheieturi.

Pietonul este dus imediat la spital. Martorii spun că e o minune că trăieşte. La faţa locului, şoferul maşinii a rămas să dea declaraţii poliţiştilor. Părea vizibil afectat. Tatăl şoferului i-a sărit în ajutor şi s-a transformat în avocat.

Martorii povestesc că şoferul se cam grăbea. Poliţiştii vor avea ultimul cuvânt. Statisticile lor arată că jumătate dintre accidentele grave produse în Capitală au avut loc din cauza traversărilor neregulamentare. Numai în prima jumătate a acestui an 22 de oameni au murit în Bucureşti pentru că au traversat pe unde nu trebuia.

Observator

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close