Antena 3 CNN Economic Auto Piteşti. O tânără, oprită de poliţişti în trafic avea alcoolemia de 1,18 la mie şi mai multe droguri în maşină

Piteşti. O tânără, oprită de poliţişti în trafic avea alcoolemia de 1,18 la mie şi mai multe droguri în maşină

Piteşti. O tânără, oprită de poliţişti în trafic avea alcoolemia de 1,18 la mie şi mai multe droguri în maşină
Sursa foto: alcoolemie
25 Sep 2009   •   09:50

Propunerile comisiei prezidenţiale de legalizare a consumului de droguri nici nu au intrat bine în dezbaterea lumii politice , că unii români s-au şi gândit că legea nu-i mai constrânge cu nimic. O tânără din Piteşti a fost oprită cu greu în trafic de poliţişti. Fata consumase o cantitate mare de alcool şi... droguri. La întâlnirea cu oamenii legii, tânăra a devenit recalcitrantă, i-a înjurat şi i-a lovit cu picioarele. După care a adormit.

Maşina condusă de fată le-a atras imediat atenţia poliţiştilor. Ea nu a oprit la semnal, şi conducea ca în poligon. Deşi iniţial oamenii legii au crezut că ocolea gurile de canal, au realizat în scurt timp ca este vorba despre altceva. Cu girofarurile aprinse, au urmărit-o pe tânără până când aceasta s-a oprit într-o bordură.

Poliţiştii au înţeles imediat cum a fost posibil aşa ceva. Când i-au percheziţionat maşina au găsit mai multe pliculeţe cu droguri. Aparatul alcooltest indica şi o alcoolemie de 1,18 la mie, fapt care a lăsat-o pe tânără fără permis şi cu dosar penal.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: tanara alcoolemie viteza droguri
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close