Antena 3 CNN Economic Auto Placuţe de înmatriculare cu trei cifre, disponibile de luni pentru maşinile bucureştenilor

Placuţe de înmatriculare cu trei cifre, disponibile de luni pentru maşinile bucureştenilor

Placuţe de înmatriculare cu trei cifre, disponibile de luni pentru maşinile bucureştenilor
04 Ian 2010   •   19:07

De luni, bucureştenii primesc plăcuţe de înmatriculare cu trei cifre pentru maşinile înscrise în circulaţie. Noile numere se fac exclusiv pentru Capitală, pentru că toate combinaţiile de două cifre aproape că s-au epuizat. Tăbliţele nu se tipăresc în serie, deocamdată se eliberează doar celor care fac cerere.

Plăcuţele noi de înmatriculare au aceleaşi dimensiuni cu cele vechi, cu diferenţa că apare un grup de trei cifre in locul celor două.

Isteria noilor plăcuţe de înmatriculare a început de la prima oră. Bucureştenii au venit să le comande şi să îşi aleagă combinaţiile de litere preferate. Cei mai norocoşi au primit numerele în câteva ore.


Tăbliţele cu trei cifre nu costă mai mult decât cele vechi. Şoferii care îşi înmatriculează maşinile, sau care pur şi simplu vor să îşi schimbe numerele, ca să fie în pas cu moda, trebuie să scoată din buzunar tot 85 de lei.

?Noua variantă de trei cifre va permite să se dezvolte parcul Capitalei pentru următorii 30 de ani. Pot fi obţinute aceste plăcuţe doar preferenţial. Dacă le doriţi, veniţi la ghişeu şi solicitaţi?, a declarat Dan Moşescu, şeful SRPCIV Bucureşti.

Poliţiştii spun că plăcuţele de înmatriculare din noul model se vor tipări pentru toată lumea abia din 2011.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close