Antena 3 CNN Economic Auto Plătim taxe de drum, dar maşinile ne sunt înghiţite de gropi. Caz incredibil la Botoşani. L-au scos cu pompierii din "crater"

Plătim taxe de drum, dar maşinile ne sunt înghiţite de gropi. Caz incredibil la Botoşani. L-au scos cu pompierii din "crater"

Plătim taxe de drum, dar maşinile ne sunt înghiţite de gropi. Caz incredibil la Botoşani. L-au scos cu pompierii din "crater"
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Apr 2012   •   07:31

Caz incredibil pe o stradă din municipiul Botoşani. Un autoturism taxi a fost "înghiţit" de o groapă imensă în asfaltul unei străzi.De vină par a fi muncitorii unei firme din Suceava care făceau lucrări pentru societatea de termoficare şi care au lăsat nesemnalizat un şantier întreg.

Groapa din apropierea staţiei de taxi s-a umplut cu apă după ce a plouat torenţial. Din cauză că lucrarea nu era semnalizată, şoferul a intrat direct în groapă.

Şoferul a sunat la pompieri, care s-au chinuit două ore să scoată maşina din groapă. La scurt timp după eveniment, poliţiştii locali au adus la faţa locului un panou care să semnalizeze lucrarea.

Taximetristul vrea acum să tragă la răspundere autorităţile şi firma care a deschis şantierul în zonă.



×
Subiecte în articol: groapa taxi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close