Antena 3 CNN Economic Auto Poliţiştii i-au retras permisul lui Andrei Gheorghe, pentru că a refuzat să i se recolteze probe biologice

Poliţiştii i-au retras permisul lui Andrei Gheorghe, pentru că a refuzat să i se recolteze probe biologice

Poliţiştii i-au retras permisul lui Andrei Gheorghe, pentru că a refuzat să i se recolteze probe biologice
Sursa foto: gheorghe
10 Feb 2010   •   08:50

Poliţia a retras permisul de conducere al lui Andrei Gheorghe, în urma accidentului uşor în care a fost implicat marţi seară. Potrivit lui Christian Ciocan, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, poliţiştii i-au retras lui Gheorghe permisul de conducere, în schimbul acestuia el primind o dovadă fără termen de valabilitate. Motivul a fost refuzul lui Andrei Gheorghe de a se prezenta la INML pentru a i se recolta probe biologice.

Marţi seară, Andrei Gheorghe a fost implicat într-un accident uşor în zona Pieţei Presei Libere. El a lovit din spate o maşină care staţiona la stop. Potrivit propriilor declaraţii, consilierul de comunicare de la Ministerul Finanţelor a făcut schimb de date de contact cu şoferul celeilalte maşini. Acesta a declarat însă, pentru Jurnalul Naţional, că Andrei Gheorghe ar fi încercat să părăsească locul accidentului, deşi în maşină se afla o femeie care acuza dureri puternice la ceafă.


"Când am văzut că nu doreşte să stea şi să ne dea asigurarea, am ieşit din maşină şi l-am blocat practic pentru că el vroia să plece. Fără să coboare din maşină, mi-a dat numărul de telefon şi numărul maşinii. A zis că nu are timp şi că rezolvăm problema mâine. Noi nu suntem din Bucureşti. Am sunat la 112 şi ne-au spus să mergem pe Griviţa să declarăm accidentul. Domnul Andrei Gheorghe, în momentul în care i-am zis că mă doare ceafa, mi-a spus să merg în maşină că îmi trece", a declarat pentru Jurnalul Naţional femeia aflată în maşina lovită de Gheorghe.

Declaraţia lui Andrei Gheorghe, la Ştirea Zilei



Potrivit lui Christian Ciocan, la scurtă vreme de la accident, şoferul maşinii tamponate şi femeia au sunat la 112 şi au cerut o ambulanţă. La faţa locului s-a prezentat şi Andrei Gheorghe, chemat de poliţişti. Probele cu etilotestul au ieşit negative pentru ambii şoferi, însă Gheorghe a refuzat să meargă la INML pentru a i se recolta probe biologice.





Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Andrei Gheorghe permis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close