Antena 3 CNN Economic Auto Preşedintele PNL Sibiu, implicat într-un accident rutier pe Valea Oltului

Preşedintele PNL Sibiu, implicat într-un accident rutier pe Valea Oltului

Preşedintele PNL Sibiu, implicat într-un accident rutier pe Valea Oltului
25 Sep 2009   •   08:32

Preşedintele PNL Sibiu a fost implicat aseară într-un accident pe Valea Oltului. Împreună cu el erau soţia şi o colegă de partid. Maşina liderului politic a fost lovită de un tir al cărui şofer a încercat o depăşire riscantă şi n-a mai putut frâna la timp. Cei trei sunt în afara oricărui pericol.

În Capitală, lipsa de experienţă şi pofta de adrenalină i-au băgat în spital pe un şofer bucureştean şi pe prietena lui. S-a întâmplat în urma unui accident rutier produs azi-noapte pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală. Poliţiştii cercetează acum cazul.

Maşina în care se aflau cei doi făcea parte din categoria celor pregătite pentru curse, iar cel mai probabil tânărul venea cu viteză de pe Autostrada Soarelui. La intrarea în Bucureşti a pierdut controlul volanului.

Atât şoferul cât şi pasagera din dreapta au fost transportaţi la spital. Se pare că băiatul s-a lovit puternic la cap, iar starea lui este mai gravă decât a prietenei lui. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

"Eram pe Valea Oltului şi m-am oprit că era o maşină în faţă care s-a oprit şi a venit un tir din spate care s-a băgat în mine, asta a fost totul numai că tirul avea puţină viteză. Mai mult o sperietură a fost fiindcă noi stăteam fără să se întâmple nimic la un moment dat a venit tirul s-a băgat în noi, tirul venind dintr-o depăşire, nu s-a mai putut încadra", deputat PNL Mircea Cazan.

Colega de partid a parlamentarului, Minerva Boitan a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Antena 3

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close