Antena 3 CNN Economic Auto Preşedintele Traian Băsescu a testat noua Dacia Duster (VIDEO)

Preşedintele Traian Băsescu a testat noua Dacia Duster (VIDEO)

Preşedintele Traian Băsescu a testat noua Dacia Duster (VIDEO)
Sursa foto: Traian Basescu
19 Mai 2009   •   10:47

Preşedintele Traian Băsescu a testat, luni seară, noul model al Uzinei Dacia-Renault, Duster. Şeful statului s-a arătat încântat de noul automobil.

Testul a avut loc la Paris, la Ambasada României, unde şeful statului s-a întâlnit cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Franţa.

Acesta a fost invitat să vizioneze noul model Dacia. Preşedintele s-a aşezat pe locul şoferului, putând observa de aproape şi partea din dreapta a autoturismului.

"Super! Felicitări!", a spus Traian Băsescu, după ce a coborât din autoturism.

Conceptul Duster este o încrucişare între un coupe şi un MPV (Multi Purpose Vehicle ). Maşina a fost foarte bine primită de publicul de la Geneva, salonul auto unde a fost prezentată pentru prima oară.

Potrivit oficialilor de la Dacia - Renault, conceptul Duster este rezultatul efortului Centrului de Design Renault, inaugurat anul trecut la Bucureşti şi reprezintă un exerciţiu de design, prin care Dacia a demonstrat că "poate realiza maşini frumoase".

Conceptul Duster are 1,49 metri înălţime, 4,25 metri lungime (cât un Logan Sedan) şi 1,64 metri lăţime. Autovehiculul este echipat cu un propulsor diesel de 1,5 litri care dezvoltă 105 Cai Putere.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dacia Duster
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close