Antena 3 CNN Economic Auto Pricipalele bulevarde din Bucureşti, închise joi noapte pentru deszăpezire

Pricipalele bulevarde din Bucureşti, închise joi noapte pentru deszăpezire

Pricipalele bulevarde din Bucureşti, închise joi noapte pentru deszăpezire
Sursa foto: masini
11 Mar 2010   •   13:36

Pricipalele bulevarde din Capitală vor fi închise alternativ, joi noapte, pentru a putea fi curăţate de zăpadă. Anunţul a fost făcut de viceprimarul Bucureştiului, Victor Iovici, citat de Mediafax.

Bulevardele vor fi închise alternativ începând cu ora 23.00 , fiind redeschise în jurul orei 5.00. "Se circulă în condiţii de iarnă, problemele cele mai mari sunt întâlnite în Sectorul 5 . În funcţie de posibilităţi, operatorii de deszăpezire vor intra şi pe bulevardele principale din acest sector", a declarat Iovici.

Potrivit viceprimarului, pe străzile adiacente bulevardelor principale, acţiunile de pluguire vor începe în cursul zilei de vineri. În cadrul comandamentului care va avea loc joi, la ora 21.00, Victor Iovici va prezenta modul în care bulevardele principale vor fi închise.

Viceprimarul Capitalei a mai precizat că, în noaptea de miercuri spre joi, au fost împrăştiate soluţii antiderapante pe drumurile din Bucureşti.

În prezent, circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate în Capitală din cauza ninsorii. Pe majoritatea arterelor şi în intersecţii traficul este îngreunat, iar mijloacele de transport în comun înaintează cu mare dificultate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: deszapezire Capitală
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close