Antena 3 Economic Auto Primul Bentley pentru public, fabricat în 1921, va fi scos la licitaţie

Primul Bentley pentru public, fabricat în 1921, va fi scos la licitaţie

de Antena3.ro    |    23 Iun 2011   •   17:25
Primul Bentley pentru public, fabricat în 1921, va fi scos la licitaţie
Sursa foto: Foto: autoblog.com

Cea mai mare casă de licitaţii din lume pentru colecţionarii de autovehicule rare şi excepţionale a anunţat că va organiza o licitaţie pentru cel mai vechi Bentley care se află pe şosele, se arată într-un comunicat.

În timp ce seria şasiurilor maşinilor de colecţie se întinde pe mai multe cifre, Bentley-ul care va fi pus la licitaţie este "Şasiul numărul 3". Fabricată în 1921, maşina este primul Bentley care a ieşit din fabrică pentru public, "numărul 1" nu mai există, iar "numărul 2" este păstrat în colecţia companiei.

Deşi "numărul 2" a avut nevoie de înlocuirea pieselor şi modificări ale motorului pentru a funcţiona în continuare, Bentley 3 are totul în varianta originală, de la motorul de 3 litri, la caroseria de aluminiu sau cutia de viteze.

Dovadă a unei maşini speciale, condiţia Bentley-ului este impecabilă, deşi a concurat în mod constant la curse ale maşinilor de colecţie sau raliuri clasice Bentley.

Preţul de pornire nu a fost stabilit încă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close