Antena 3 CNN Economic Auto Raluca Sandu a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prinsă cu 186km/h pe Autostrada Soarelui

Raluca Sandu a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prinsă cu 186km/h pe Autostrada Soarelui

Raluca Sandu a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prinsă cu 186km/h pe Autostrada Soarelui
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Iul 2011   •   08:58

Fiica preşedintelui FRF a rămas fără permis pentru trei luni. Raluca Sandu mergea cu 186 de kilometri la oră pe Autostrada Soarelui, unde cei de la rutieră au organizat două filtre. Poliţiştii au folosit trei radare în cascadă. Două dintre acestea radare funcţionează cu laser şi urmează să intre în dotarea poliţiei rutiere.

Unul dintre şoferii opriţi de poliţiştii de la Rutieră mergea spre litoral cu 233 de kilometri pe oră. El a rămas fără permis pentru trei luni şi a primit o amendă de 630 de lei.

Printre şoferii grăbiţi s-a numărat şi fiica preşedintelui FRF. Raluca Sandu avea 186 de kilometri pe oră. Şi tot spre litoral gonea şi Andreea Becali, fiica lui Victor Becali.

Majoritatea celor surprinşi de radar au maşini scumpe sau tunate cu foarte mulţi bani.

Poliţiştii au reţinut patru permise de conducere şi au aplicat 165 de amenzi pentru viteză. Cei de la Rutieră îi avertizează pe şoferi că toată vara se vor întâlni cu aceste radare pe autostrăzi.

 


×
Subiecte în articol: autostrada Soarelui viteza
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close